+45 82 82 98 00
mail@vibesound.dk

Sådan kom der lyd på 5 plejecentre

I løbet af 2015 blev der produceret en række virtuelle rundture for 5 plejecentre; Tullebølle Plejecenter, Danahus Plejecenter, Humble Plejecenter, Stigtebo Plejecenter og Lindelse Plejecenter. Alle beliggende på Langeland. De virtuelle rundture er udarbejdet for Langeland Kommune af Henrik Taaning i RUNDTUR, som er en del af Helt Fair Marketing ApS.

Klaus Stormgaard, fhv. Udviklingskoordinator i Langeland Kommune, der stod som tovholder på opgaven, betroede VibeSound den opgave at finde stemmer, der passede til de virtuelle rundture, som primært henvender sig til ældre, der ønsker at flytte ind på et af de 5 plejecentre, og derfor var det vigtigt at stemmerne både var behagelige og tydelige.

Der blev udvalgt 2 stemmer, en mand og en kvinde, som skiftevis fortæller om afdelingerne og livet på plejecentrene. Indspilningen af speak foregik i Hobro med hjælp fra Anders Molin (Beat The Mic), under instruering af Daniel Frank, der også stod for tilrettelæggelse, produktion og mastering af de færdige speaks.

Her kan du høre de første par sekunder af introen til Tullebølle Plejecenter:

Alle speaks blev efter produktionen sendt videre til brug i de virtuelle rundture. Resultatet kan ses live på Langeland Kommunes hjemmeside.

Klik for at se rundturen | Foto: Henrik Taaning

Der er mange måder at bruge speak på, og VibeSound hjælper gerne med både rådgivning og produktion. Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at højne produktionsværdien på dit næste projekt, hvad enten det er en virtuel rundtur, præsentationsvideo, explainer eller et tv- eller radiospot.

 

Ingen kommentarer

Tilføj din kommentar