Speak

Hvad er et speak, og hvordan virker det?
Og hvorfor er det så vigtigt, at vælge den rigtige stemme?

Hvad er et speak?

Du hører speaks overalt; i supermarkedet, bussen, toget og metroen, fjernsynet, radioen, hos lægen, i telefonen og mange andre steder – og du lægger måske ikke altid mærke til det, men hver gang en stemme lyder over højttaleren, placeres speakerens budskab sig i din underbevidsthed.

Det er vigtigt, du vælger den helt rigtige stemme til din opgave. Du kan altid finde inspiration i vores stemmearkiv, og selv vælge, hvilken stemme du vil bruge.

> Hør stemmerne

Det er sikkert dyrt

Et speak er et professionelt og skræddersyet produkt, der hverken kan efterlignes eller sammenlignes. Det er unikt - hver gang. Det er derfor også en investering.

Vi sørger altid for, at du får en god pris når du bestiller speaks hos os. Hvis du er interesseret i at kende prisen på en stemme, kan du skrive lidt om opgavens omfang, hvorefter vi forhandler os frem til et godt tilbud hos den enkelte speaker.

> Hør stemmerne

Bestil tilbud

Speak

Professionelle speaks til alle typer produktioner.

Læs mere  Hør stemmerne

Lydproduktion

Vi producerer lyd til alt fra radioreklamer, til video og tv.

Læs mere

Podcast-studie

Lej et podcast-studie, komplet indrettet med professionelt udstyr.

Læs mere

Cases

Se og hør et udpluk af de lydproduktioner, vi har lavet.

 Cases

Om VibeSound

Hej. Mit navn er Daniel Frank, og jeg er manden bag VibeSound. Et lydstudie i det nordjyske, leveringsdygtig af speak og lyd til radioreklamer, tv spots, video, e-learning, web, lydbøger og meget andet.

15 år i branchen har givet mig en solid erfaring med lydproduktion og tekstforfatning, og den erfaring deler jeg selvfølgelig med dig når du betror mig en opgave.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Medarbejdere

daniel frank, danielfrank, vibesound

Daniel Frank
Projektleder

Direkte: +45 82 82 98 00

VibeSound er en del af VibeFM.

”Altid klar til at løse en opgave, også når det skal gå stærkt. Bidrager med faglig sparring og har altid blik for kundens ønske.”

Kragelund Kommunikation

Tina Godsk,
Key account manager

”VibeSound leverede en årrække gode produktioner til Radio Limfjord og Limfjord Plus, til aftalt tid. Daniel Frank tog gerne en dialog direkte med vores konsulenter, omkring forventningerne til spottet. Vi har ikke andet en gode ord omkring vores samarbejde.”

Radio Limfjord

Allan Josefsen,
Radiochef

Kontakt os

+45 82 82 98 00
mail@vibesound.dk

Østergade 5
9500 Hobro

CVR: 34097348

Åbningstider:
Mandag - fredag kl. 10 - 16
Spred budskabet:
Facebook Twitter Addthis