+45 82 82 98 00
mail@vibesound.dk

Speak

Hvad er et speak?

Du hører speaks overalt; i supermarkedet, bussen, toget og metroen, fjernsynet, radioen, hos lægen, i telefonen og mange andre steder – og du lægger måske ikke altid mærke til det, men hver gang en stemme lyder over højttaleren, placeres speakerens budskab sig i din underbevidsthed, hvilket gør speaket til det vigtigste element i enhver produktion.

Det er vigtigt, du vælger den helt rigtige stemme til din opgave. Du kan altid finde inspiration i vores stemmearkiv, og selv vælge, hvilken stemme du vil bruge. Er du i tvivl om, hvilken stemme du skal vælge, hjælper vi selvfølgelig gerne med at finde et udvalg til dig.

Ingen listepriser

Et speak er et professionelt og skræddersyet produkt, der hverken kan efterlignes eller sammenlignes. Det er unikt – hver gang. Det samme gør sig gældende for de fleste speakeropgaver. Derfor finder du ingen listepriser hos os.

Du får naturligvis altid en god pris når du bestiller speaks hos os. Er du interesseret i at kende prisen på en stemme eller produktion, kan du skrive lidt om opgavens omfang, hvorefter vi forhandler os frem til et godt tilbud hos den enkelte speaker. Dette er med til at sikre fuld tilfredshed både hos vores leverandører (speaker) og hos dig som kunde.

Overvejelser ved prisforespørgsler

For at kunne give et tilbud på speak er det en fordel hvis du på forhånd gør dig følgende overvejelser:

  • Hvilken/hvilke stemme(r) ønsker du at bruge?
  • Hvor og hvordan skal speaket bruges?

Disse oplysninger vil alle vores speakere efterspørge for at kunne afgive tilbud.

Rammeaftaler

Der er naturligvis mulighed for at indgå rammeaftaler ved større, længerevarende og/eller tilbagevendende opgaver.